VÄLJ DIN VÅRDCENTRAL

Gå till Riddarens vårdcentral
Märsta
SV

Om Riddarens vårdcentral

Riddaren vill göra skillnad. Tillsammans med patienten vill vi vara med och förändra morgondagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att i framtiden kommer både patient och vårdcentralerna kunna sköta merparten av all kommunikation digitalt på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Allt med privacy by design.

Eftersom sjukdom tyvärr ej tar ledigt så vill vi på Riddarens vårdcentral kunna erbjuda vård året om och vara i tjänst 365 dagar om året. På Riddarens vårdcentraler så strävar vi efter att tillhandahålla generösa öppettider till våra patienter. Allt för att människor som jobbar och pendlar ska kunna få rätt vård. Det Riddaren ser som sitt viktigaste uppdrag är att se till att patient är delaktig i sin vård, känner sig väl bemött samt träffa lyhörda ”Riddare” som gör sitt yttersta att hjälpa patienten genom vårdens djungel.

Slutligen vill vi tacka våra fantastiska patienter som gör denna resa möjlig, tillsammans med våra patienter utvecklar vi Sveriges modernaste Vårdcentral.

Om Riddarens vårdcentral

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du villkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Riddarens kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.